Dit ben ik

Ik ben Henrieke Dorchain - de Koning, 19 jaar en ben 22-2-21 getrouwd. Op dit moment woon ik samen met mijn man in een klein dorpje in Zuid-Holland. Ik ben tweedejaars student Toegepaste Psychologie. Voordat ik ging studeren heb ik nog een jaar op de Evangelische Hogeschool gezeten, waar ik aan mezelf heb gewerkt en veel heb mogen leren over God. Naast mijn studie hou ik van creatief bezig zijn; haken, bakken, macram√©, tekenen, handletteren, fotograferen.  Het liefst spreek ik af met vrienden om over het geloof en het nut van het leven te praten. Echte diepe gesprekken, daar hou ik van!

De reden waarom ik deze blog ben begonnen is dat ik Gods Koninkrijk wil laten groeien. Ik wil Gods Woord beter leren kennen en delen. Door mijn blog hoop ik mijn lezers te bemoedigen en samen dichter naar God toe te groeien. Zelf ben ik er ook nog lang niet, maar ik geloof dat God mij wil helpen op deze weg.

Mijn favoriete tekst uit de Bijbel is Romeinen 8:31 ''Als God voor ons is, wie zal dan tegen ons zijn?'' Als ik deze belofte me dagelijks herinner, dan hoef ik niet bevreesd te zijn en kan ik me focussen op de echt belangrijke dingen van het leven, namelijk God dienen!

Contact

Emetwritings
Henrieke Dorchain - de Koning

E-mail
Emetwritings@gmail.com

Instagram
@emetwritings

Facebook
@emetwritings